Contact

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Mochten wij onverhoopt niet opnemen dan verzoeken wij u uw naam en telefoonnummer in te spreken zodat wij u zo snel mogelijk kunnen terugbellen.

Bereikbaarheid:

Ons kantoor is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag, centraal gelegen tussen de Bloemenbuurt en Vruchtenbuurt en op steenworp afstand van Loosduinen, de Bomenbuurt, het Valkenboskwartier en de Vogelwijk.

Wij zijn goed bereikbaar met de auto. Tot 17.00 uur is er volop gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend te bereiken, met Randstadrail 3, halte Appelstraat of met bus 21, halte Perenstraat.

Klachtenregeling:

Op onze dienstverlening is de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur van toepassing. Indien u onverhoopt een klacht mocht hebben, dan trachten wij in onderling overleg tot een oplossing te komen. Lukt dit niet dan zal de kantoorgenoot een gesprek inplannen waarna zij de klacht zal inventariseren en beoordelen. De kantoorgenoot zal altijd trachten een schikking te bewerkstelligen. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunt u uw klacht binnen uiterlijk twaalf maanden na de schriftelijke reactie van ons kantoor indienen bij de Geschillencommissie Advocatuur.

Vooys & Verbraaken advocaten

Laan van Meerdervoort 815
2564 AG Den Haag
Nederland
Telefoon: 0703253662
Fax: 070 - 325 39 79
Email: info@vv-advocaten.nl